Salna Chapathi

Salna Chapathi

Salna chapathi is a filling dish, melts in mouth :)Do not waste leftover roti or chapathi.. try this you will start making additional rotis just to relish this flavour ..


Ingredients:

  1. Left over chappathi/roti - 2
  2. Salna -  1 1/2 cups
  3. Curry leaves - few
  4. Oil - 2 tsp

Recipe:

  • Cut the roti/ Chapathi in equal sizes
  • In pan, add oil
  • Add curry leaves
  • Add cut pieces
  • Pour in salna
  • Allow to cookuntil the pieces become soft
  • Switch off
  • Serve hot :)

தேவையான பொருட்கள்:

  1. சப்பாத்தி / ரோட்டி - 2
  2. சல்னா - 1 1/2 கப்
  3. கறிவேப்பிலை - சில
  4. எண்ணெய் - 2 தேக்கரண்டி

செய்முறை:

  • ரோட்டி / சப்பாத்தியை சம அளவுகளில் வெட்டுங்கள்
  • கடாயில், எண்ணெய் சேர்க்கவும்
  • கறிவேப்பிலை சேர்க்கவும்
  • வெட்டு துண்டுகள் சேர்க்கவும்
  • சல்னாவில் ஊற்றவும்
  • துண்டுகள் மென்மையாக மாறும்
  • அனைத்து விடு
  • சூடாக பரிமாறவும் :)

Comments