Salna Chapathi
Salna chapathi is a filling dish, melts in mouth :)Do not waste leftover roti or chapathi.. try this you will start making additional rotis just to relish this flavour ..
Ingredients:
- Left over chappathi/roti - 2
- Salna - 1 1/2 cups
- Curry leaves - few
- Oil - 2 tsp
Recipe:
- Cut the roti/ Chapathi in equal sizes
- In pan, add oil
- Add curry leaves
- Add cut pieces
- Pour in salna
- Allow to cookuntil the pieces become soft
- Switch off
- Serve hot :)
தேவையான பொருட்கள்:
- சப்பாத்தி / ரோட்டி - 2
- சல்னா - 1 1/2 கப்
- கறிவேப்பிலை - சில
- எண்ணெய் - 2 தேக்கரண்டி
செய்முறை:
- ரோட்டி / சப்பாத்தியை சம அளவுகளில் வெட்டுங்கள்
- கடாயில், எண்ணெய் சேர்க்கவும்
- கறிவேப்பிலை சேர்க்கவும்
- வெட்டு துண்டுகள் சேர்க்கவும்
- சல்னாவில் ஊற்றவும்
- துண்டுகள் மென்மையாக மாறும்
- அனைத்து விடு
- சூடாக பரிமாறவும் :)
Comments
Post a Comment
Please leave your comments :)