Ghee Biscuits - நெய் பிஸ்கட்
When you start making biscuits at home, store bought biscuits are no competition. Homemade biscuits are healthy treat for family and savior for snacks.
Ingredients:
- Wheat flour - 1 1/2 cup
- Ghee- 1/2 cup
- Sugar - 1/2 cup
- Baking powder - 1 tsp
- Milk - 50 ml appr just to bind
Recipe
- Gently warm the ghee
- Mix ghee and sugar whisk well
- Keep whisking until it becomes foamy ( your hand will pain thats the clue )
- Add wheat and bring them together
- Add baking powder
- Bring them to a coarse ( not like chapathi, it should just crumble)
- Add little milk to get them together
- Round them and make shapes you like
- Greese the pan and arrange them
- Preheat oven at 300 for ten min
- Bake at 250 for 20 min (until it becomes golden brown)
- Cool the biscuits
- Take them out of pan and store in air tight container
தேவையான பொருட்கள்:
- கோதுமை மாவு - 1 1/2 கப்
- நெய்- 1/2 கப்
- சர்க்கரை - 1/2 கப்
- பேக்கிங் பவுடர் - 1 தேக்கரண்டி
- பால் - 50 மில்லி appr
செய்முறை:
- மெதுவாக நெய்யை சூடாக்கவும்
- நெய் மற்றும் சர்க்கரை நுரைக்கும் வரை சேர்த்து கலக்கவும் (உங்கள் கை வலிக்கும் வரை)
- கோதுமை சேர்த்து அவற்றை ஒன்றாகக் கொண்டு வாருங்கள்
- பேக்கிங் பவுடர் சேர்க்கவும்
- அவற்றை ஒரு கலவையாக கொண்டு வரவும் (சப்பாத்தி போல அல்ல, அது நொறுங்க வேண்டும்)
- அவற்றை ஒன்றாக இணைக்க சிறிது பால் சேர்க்கவும்
- நீங்கள் விரும்பும் வடிவங்களை உருவாக்கவும்
- பான் கிரீஸ் செய்து அவற்றை அடுக்கவும்
- 300 டிகிரி பத்து நிமிடத்திற்கு Preheat செய்யவும்
- 20 நிமிடத்திற்கு 250 டிகிரி இல் சுட்டுக்கொள்ளுங்கள் (அது தங்க பழுப்பு நிறமாக மாறும் வரை)
- பிஸ்கட்டுகளை குளிர்விக்கவும்
- அவற்றை பான் வெளியே எடுத்து காற்று இறுக்கமான கொள்கலனில் சேமிக்கவும்
Comments
Post a Comment
Please leave your comments :)