Ghee Biscuits / நெய் பிஸ்கட்

Ghee Biscuits - நெய் பிஸ்கட் 


When you start making biscuits at home, store bought biscuits are no competition. Homemade biscuits are healthy treat for family and savior for snacks. 


Ingredients:

  1. Wheat flour - 1 1/2 cup
  2. Ghee- 1/2 cup
  3. Sugar - 1/2 cup
  4. Baking powder - 1 tsp
  5. Milk - 50 ml appr just to bind

Recipe

  • Gently warm the ghee
  • Mix ghee and sugar whisk well
  • Keep whisking until it becomes foamy ( your hand will pain thats the clue )
  • Add wheat and bring them together
  • Add baking powder
  • Bring them to a coarse ( not like chapathi, it should just crumble)
  • Add little milk to get them together
  • Round them and make shapes you like
  • Greese the pan and arrange them
  • Preheat oven at 300 for ten min
  • Bake at 250 for 20 min (until it becomes golden brown)
  • Cool the biscuits
  • Take them out of pan and store in air tight container



தேவையான பொருட்கள்:


  1. கோதுமை மாவு - 1 1/2 கப்
  2. நெய்- 1/2 கப்
  3. சர்க்கரை - 1/2 கப்
  4. பேக்கிங் பவுடர் - 1 தேக்கரண்டி
  5. பால் - 50 மில்லி appr

செய்முறை: 

  • மெதுவாக நெய்யை சூடாக்கவும்
  • நெய் மற்றும் சர்க்கரை நுரைக்கும் வரை சேர்த்து கலக்கவும்  (உங்கள் கை வலிக்கும் வரை) 
  • கோதுமை சேர்த்து அவற்றை ஒன்றாகக் கொண்டு வாருங்கள்
  • பேக்கிங் பவுடர் சேர்க்கவும்
  • அவற்றை ஒரு கலவையாக  கொண்டு வரவும்  (சப்பாத்தி போல அல்ல, அது நொறுங்க வேண்டும்)
  • அவற்றை ஒன்றாக இணைக்க சிறிது பால் சேர்க்கவும்
  • நீங்கள் விரும்பும் வடிவங்களை உருவாக்கவும்
  • பான் கிரீஸ் செய்து அவற்றை அடுக்கவும் 
  • 300 டிகிரி  பத்து நிமிடத்திற்கு Preheat செய்யவும் 
  • 20 நிமிடத்திற்கு 250 டிகிரி இல்  சுட்டுக்கொள்ளுங்கள் (அது தங்க பழுப்பு நிறமாக மாறும் வரை)
  • பிஸ்கட்டுகளை குளிர்விக்கவும்
  • அவற்றை பான் வெளியே எடுத்து காற்று இறுக்கமான கொள்கலனில் சேமிக்கவும்

Comments