Multigrain Biscuits

Multigrain biscuits are so healthy and crunchy. They are a great companion for evening snack :)

Ingredients:

  • Wheat Flour - 1 1/4 cups
  • Oats Powder - 1/4 cup
  • Broken wheat - 1/4 cup
  • Finger Millets powder - 1/4 cup
  • Butter - 1/2 cup
  • Coconut powder - 1/4 cup
  • Baking soda - 1 tsp
  • Milk - 4 tsp
  • Vanilla essence - 1 tsp

Recipe:

  • Whisk butter and coconut sugar well
  • Add vanilla essence
  • Sieve in all the flours and soda
  • Bring all the ingredients together
  • Grease the tray with butter
  • Make shapes from the dough
  • Bake at 330F or 180 C or on stove top
  • Allow to cool
  • Store and relish
  • கோதுமை மாவு - 1 1/4 கப்
  • ஓட்ஸ் தூள் - 1/4 கப்
  • உடைந்த கோதுமை - 1/4 கப்
  • விரல் தினை தூள் - 1/4 கப்
  • வெண்ணெய் - 1/2 கப்
  • தேங்காய் தூள் - 1/4 கப்
  • பேக்கிங் சோடா - 1 தேக்கரண்டி
  • பால் - 4 தேக்கரண்டி
  • வெண்ணிலா சாரம் - 1 தேக்கரண்டி
  • வெண்ணெய் மற்றும் தேங்காய் சர்க்கரை நன்றாக கலக்கவும்
  • வெண்ணிலா சாரம் சேர்க்கவும்
  • மாவு மற்றும் சோடா சலடைத்து சேர்க்கவும்
  • அனைத்து பொருட்களையும் ஒன்றாகக் கொண்டு வாருங்கள்
  • தட்டில் வெண்ணெய் கொண்டு கிரீஸ் செய்யவும்
  • மாவிலிருந்து வடிவங்களை உருவாக்குங்கள்
  • 330 எஃப் அல்லது 180 சி அல்லது அடுப்பு மேல் சுட வேண்டும்
  • குளிர்விக்க அனுமதிக்கவும்
  • சேமித்து ருசித்து மகிழுங்கள்

Comments