Multigrain biscuits are so healthy and crunchy. They are a great companion for evening snack :)
Ingredients:
- Wheat Flour - 1 1/4 cups
- Oats Powder - 1/4 cup
- Broken wheat - 1/4 cup
- Finger Millets powder - 1/4 cup
- Butter - 1/2 cup
- Coconut powder - 1/4 cup
- Baking soda - 1 tsp
- Milk - 4 tsp
- Vanilla essence - 1 tsp
Recipe:
- Whisk butter and coconut sugar well
- Add vanilla essence
- Sieve in all the flours and soda
- Bring all the ingredients together
- Grease the tray with butter
- Make shapes from the dough
- Bake at 330F or 180 C or on stove top
- Allow to cool
- Store and relish
- கோதுமை மாவு - 1 1/4 கப்
- ஓட்ஸ் தூள் - 1/4 கப்
- உடைந்த கோதுமை - 1/4 கப்
- விரல் தினை தூள் - 1/4 கப்
- வெண்ணெய் - 1/2 கப்
- தேங்காய் தூள் - 1/4 கப்
- பேக்கிங் சோடா - 1 தேக்கரண்டி
- பால் - 4 தேக்கரண்டி
- வெண்ணிலா சாரம் - 1 தேக்கரண்டி
- வெண்ணெய் மற்றும் தேங்காய் சர்க்கரை நன்றாக கலக்கவும்
- வெண்ணிலா சாரம் சேர்க்கவும்
- மாவு மற்றும் சோடா சலடைத்து சேர்க்கவும்
- அனைத்து பொருட்களையும் ஒன்றாகக் கொண்டு வாருங்கள்
- தட்டில் வெண்ணெய் கொண்டு கிரீஸ் செய்யவும்
- மாவிலிருந்து வடிவங்களை உருவாக்குங்கள்
- 330 எஃப் அல்லது 180 சி அல்லது அடுப்பு மேல் சுட வேண்டும்
- குளிர்விக்க அனுமதிக்கவும்
- சேமித்து ருசித்து மகிழுங்கள்
Comments
Post a Comment
Please leave your comments :)