Jaggery Paratha
When kids are so fuzzy refusing anything to eat, this was a sudden idea inspired by poli.
Easy to make and delicous to taste :)
Ingredients:
- Chapathi dough - (Wheat+water+salt - knead well to make non sticky, soft dough)
- Jaggery Grated
- Butter
Recipe:
- Take small ball of dough, stuff in the jaggery and seal it
- Spread the dough to fine circle
- In heated pan, toast the dough well both sides
- Remove when golden brown
- Apply butter and serve :)
தேவையான பொருட்கள்:
- சப்பாதி மாவை - (கோதுமை நீர் உப்பு - ஒட்டும், மென்மையான மாவை தயாரிக்க நன்கு பிசையவும்)
- வெல்லம்பொடித்தது
- வெண்ணெய்
செய்முறை:
- சிறிய பந்து மாவை எடுத்து, வெல்லத்தில் வைத்து அதை மூடுங்கள்
- மாவை நன்றாக வட்டத்திற்கு பரப்பவும்
- சூடான கடாயில், மாவை இருபுறமும் நன்றாக வறுக்கவும்
- தங்க பழுப்பு நிறமாக இருக்கும்போது அகற்றவும்
- வெண்ணெய் தடவி பரிமாறவும் :)
Comments
Post a Comment
Please leave your comments :)