Simple Wheat Chocolate Cake - எளிமையான கோதுமை கேக்
A day when you are so tired and kids ask for cake. Elder one jumps offering help and ends up baking this awesome spongy cake :)
It was a delight to watch and taste.. Try out :)
Ingredients:
- Wheat - 1 cup
- Egg - 1 (optional)
- Butter - 1/2 cup
- Cocoa powder - 1/4 cup
- Baking powder - 1 tsp
- Vannila essence - 1/2 tsp
- Salt - pinch
- Corn powder- 1 tsp
- Milk- 1/2 cup
- Cane sugar - 1/2 cup
Method:
- Add egg whisk well
- Add butter and sugar whisk well until becomes foamy
- Add milk and vanilla essence while you keep whisking
- Mix all dry ingredients together and add to the wet ingredients
- Grease the pan, pour the contents and tap it for air bubbles
- Bake at 250 degree for 20-30 mins( time varies according to oven).
- Pierce through a toothpick to test for stickiness.
- Allow it cool
- Treat yourself
தேவையான பொருட்கள்:
- கோதுமை - 1 கப்
- வெண்ணெய் - 1/2 கப்
- கோகோ தூள் - 1/4 கப்
- பேக்கிங் பவுடர் - 1 தேக்கரண்டி
- வெண்ணிலா எசென்ஸ் - 1/2 தேக்கரண்டி
- உப்பு - சிறிது
- சோள தூள்- 1 தேக்கரண்டி
- பால்- 1/2 கப்
- கரும்பு சர்க்கரை - 1/2 கப்
செய்முறை:
- நுரை வரும் வரை வெண்ணெய் மற்றும் சர்க்கரை கலக்கவும்
- பால் மற்றும் வெண்ணிலா சாரம் சேர்க்கவும்
- உலர்ந்த அனைத்து பொருட்களையும் ஒன்றாக கலந்து ஈரமான பொருட்களில் சேர்க்கவும்
- பான் கிரீஸ் செய்து உள்ளடக்கங்களை ஊற்றி காற்று குமிழ்கள் தட்டவும்
- 20-30 நிமிடங்களுக்கு 250 டிகிரியில் oven இல் (நேரம் அடுப்புக்கு ஏற்ப மாறுபடும்).
- ஒட்டும் தன்மையை சோதிக்க ஒரு பற்பசை வழியாக துளைக்கவும்.
- அதை குளிர்விக்கவும்
- தயார்
Comments
Post a Comment
Please leave your comments :)