Tofu Fry


Cooking with tofu requires little more dedicated time unlike Paneer. Its watery content usually takes a little longer and requires stronger ingredients to make it tastes good.

Ingredients:

  1. Tofu - 1 pack approx 200 gm
  2. Olive Oil - 3 tsp
  3. Soya Sauce - 1 tsp
  4. Tomato Sauce/Ketcup - 1 tsp ( Optional)
  5. Marinate:
    1. Salt - per taste
    2. Ginger garlic paste -1 tsp
    3. Chilly powder - 1 tsp
    4. Curd - 2 tsp
    5. Garam Masala - 1 1/2 tsp
    6. Chat Masala - 1/2 tsp

Recipe:

  • Cut tofu into smaller pieces
  • In a bowl, add all the marinate ingredients mix together
  • Add tofu to it and rest well for 20 mins
  • In a pan, toast the marinated tofus both side
  • In a fry pan, add oil
  • Add the toasted tofus
  • Add soya sauces and tomato sauce
  • Saute well until the sauce are completely absorbed
  • Garnish and serve
  • டோஃபு - 1 பேக் சுமார் 200 கிராம்
  • ஆலிவ் எண்ணெய் - 3 தேக்கரண்டி
  • சோயா சாஸ் - 1 தேக்கரண்டி
  • தக்காளி சாஸ் / கெட்கப் - 1 தேக்கரண்டி (விரும்பினால்)
  • Marinate:
    • உப்பு - ஒரு சுவைக்கு
    • இஞ்சி பூண்டு விழுது -1 தேக்கரண்டி
    • மிளகாய் தூள் - 1 தேக்கரண்டி
    • தயிர் - 2 தேக்கரண்டி
    • கரம் மசாலா - 1 1/2 தேக்கரண்டி
    • அரட்டை மசாலா - 1/2 தேக்கரண்டி
  • டோஃபுவை சிறிய துண்டுகளாக வெட்டுங்கள்
  • ஒரு பாத்திரத்தில், அனைத்து மரினேட் பொருட்களையும் ஒன்றாக சேர்க்கவும்
  • இதில் டோஃபு சேர்த்து 20 நிமிடங்கள் நன்றாக ஓய்வெடுக்கவும்
  • ஒரு கடாயில், மார்பினேட் டோஃபஸை இருபுறமும் வறுக்கவும்
  • ஒரு வறுக்கப்படுகிறது பாத்திரத்தில், எண்ணெய் சேர்க்கவும்
  • வறுக்கப்பட்ட டோஃபஸைச் சேர்க்கவும்
  • சோயா சாஸ்கள் மற்றும் தக்காளி சாஸ் சேர்க்கவும்
  • சாஸ் முழுவதுமாக உறிஞ்சப்படும் வரை நன்றாக வதக்கவும்
  • அலங்கரித்து பரிமாறவும்

Comments